Aan- en verkoop

Als NVM-kantoor maken wij deel uit van het landelijk werkend NVM-uitwisselingssysteem. Dagelijks beschikken wij over de nieuw op de markt aangeboden en in prijs gewijzigde objecten van de NVM-makelaars in de regio.

 

Aankoopactiviteiten

Wij kunnen u ook begeleiden bij de aankoop van een object dat via een ander makelaarskantoor, een andere bemiddelaar of particulier wordt aangeboden. U krijgt van ons dan een onafhankelijk advies. In dit advies worden de volgende aspecten belicht: reeële prijs ten opzichte van de vraagprijs, bouwkundige staat, courantheid, ligging, erf-dienstbaarheden, geschiktheid, etc. Afhankelijk van het advies kunnen wij vervolgens tot onderhandeling overgaan.
Na aankoop toetsen wij de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst op juistheid en op de door ons voor u gemaakte afspraken. Op de dag van de overdracht inspecteren wij met u de woning of deze wordt geleverd in de staat waarin u het object heeft gekocht. Ook controleren wij de door de notaris opgestelde stukken.

 

Verkoopactiviteiten

Indien u plannen heeft om uw woning te verkopen, kunt u ons bellen voor een vrijblijvend verkoopadvies bij u thuis.

Met u bespreken we dan de te volgen verkoopprocedure, de verkoopprijs en aanverwante zaken. Tevens kijken we naar uw wensen en verwachtingen met betrekking tot de verkoopprocedure en de samenwerking met ons makelaarskantoor, zodat wij daarop goed kunnen inspelen.

 

Deeldiensten
Ook voor “deeldiensten“ kunt u bij ons terecht. U moet hierbij denken aan een situatie waarin u bijvoorbeeld het huis van familie of vrienden wenst aan te kopen of juist uw woning aan hun wenst te verkopen. Tegen een interessant tarief kunnen wij de koopovereenkomst opstellen en u daarna begeleiden in het vervolgtraject. Heeft u belangstelling voor of vragen over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact op met ons kantoor!

NVM-makelaar houdt kennis op peil (bron: NVM)

Makelaars die lid zijn van de branchevereniging NVM, zijn verplicht hun kennis en kunde voortdurend aan te scherpen. NVM-makelaars zijn dan ook betrouwbare en onafhankelijke adviseurs met een gedegen vakkennis en een groot inzicht in de (regionale) markt.

 

Lid worden (en blijven) van de NVM kan niet zomaar. Kandidaten nemen voortdurend deel aan educatie om hun kennis op peil te houden. Immers, de ontwikkelingen op het gebied van onroerend goed gaan snel, dus is het voor de NVM niet meer dan logisch dat de bijscholing dat tempo volgt. Een NVM-makelaar moet sowieso voldoen aan strenge eisen op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Bovendien kent de NVM een erecode. Die schrijft voor dat elk lid het belang van zijn opdrachtgevers moet beschermen en bevorderen. Een NVM-lid bewaakt vertrouwelijke informatie, voorkomt belangenverstrengeling en komt naar beste vermogen tegemoet aan reële verwachtingen. Ook onderhoudt een NVM-lid goede contacten met zijn collega’s. Hij maakt zich niet schuldig aan oneerlijke concurrentie en staat borg voor de kwaliteit van zijn personeel.

 

De strenge regels en voorschriften omtrent het lidmaatschap van de NVM bieden opdrachtgevers duidelijk een toegevoegde waarde. Want in de vastgoedbranche stelt geen enkele andere brancheorganisatie zulke strenge eisen voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Het NVM-logo op gevel en briefpapier is dan ook niets minder dan een kwaliteitslabel.

Contactgegevens

Verlengde Kerkweg 20
2985 AZ Ridderkerk

t 0180 - 46 40 47
f 0180 - 46 40 93

info@atriummakelaardij.nl


Openingstijden

Ma - Vr
09.00 - 17.30 uur
Za
09.00 - 11.45 uur
op afspraak.