De la Reijstraat 574

2987 XR Ridderkerk-Bolnes

Huursom €750,-

TE HUUR VOOR MAXIMAAL 2 JAAR:

Fenomenaal en panoramisch uitzicht over Ridderkerk en de rivier de Maas wordt u gegarandeerd door dit zeer vrij gelegen 2-kamer hoekappartement op de 10e woonlaag. Dit geheel gemoderniseerde en luxe uitgevoerde appartement is ruim van opzet en tot in de puntjes verzorgd. Overtuig u zelf van de talrijke pluspunten en het fraaie uitzicht! Bovendien ligt de aansluiting op de rijkswegen A15 en A16 binnen handbereik en zijn winkels en openbaar vervoersvoorzieningen op loopafstand.

Bouwjaar ca. 1976. Eigen grond.

 

Indeling:

Afgesloten, centrale entree (camera bewaking), 2 liften, trappenhuis, etageoverloop.

 

Woningentree, hal met laminaatvloer v.v. elektrische vloerverwarming, vernieuwde meterkast, 2 bergkasten waarvan 1 met wasmachine-/drogeropstelling en elektrische boiler.

 

Royale woonkamer afm. ca. 5,75 x 4,29m. met veel lichtinval door extra zijraam, laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking en deur naar balkon op het Oosten.  

 

Open (woon)keuken (2010) afm. ca. 3,51 x 2,48m. met luxe hoekkeukeninstallatie voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en elektrische oven. Laminaatvloer.

 

Royale slaapkamer afm. ca. 4,48 x 2,81m. met led spots. 

 

Geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en verlaagd plafond.  Separaat, in lichte kleuren uitgevoerd (zwevend) toilet.

 

Het appartement is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas!

 

Een individuele (fietsen) berging bevindt zich in de onderbouw.

 

Voorschot stookkosten € 50,-- per maand ( bij meer gebruik  volgt naheffing ).

Geen rokers en ook geen huisdieren toegestaan.

 

Waarborgsom, 1 maand huur.

 

Oplevering per 1 april a.s.


Wilt u meer informatie over dit object? Bel ons op:

0180 - 46 40 47