Van Beethovenstraat 75

2983 BS Ridderkerk-Slikkerveer


Verkocht


Vraagprijs €129.500,- k.k.

Het is bijzonder comfortabel wonen in dit sfeervolle en goed verzorgde 4-kamer appartement op de 3e verdieping met gedeeltelijk kunststof kozijnen en dubbel glas.

Het 2e balkon aan de voorzijde is bij de keuken getrokken waardoor uw woonoppervlak op een heel praktische wijze is vergroot.

Aan de achterzijde heeft u mooi vrij uitzicht op openbaar groen. Scholen, winkels en openbaar vervoervoorzieningen bevinden zich op loopafstand.

 

Indeling:

Entree via afgesloten portiek, trappenhuis, woningentree, gang met laminaatvloer, meterkast, bergkasten en fraai toilet (2014).

 

Gezellige woonkamer, afm. ca. 5,40 x 3,48m. met spachtelputz wandafwerking, moderne laminaatvloer en deur naar balkon.

 

Vergrote, open keuken, afm. ca. 4,20 x 1,93m., met moderne  hoekkeukeninstallatie voorzien van afzuigkap, keramische kookplaat, elektrische oven, vaatwasser (2013), koelkast/vriezer (2007). De wasmachine en droger zijn netjes uit het zicht weggewerkt achter een keukenkastje. Verlaagd plafond.

 

3 slaapkamers, afm. resp. ca. 4,05 x 2,60m. met schuifkastenwand en laminaatvloer, 4,09 x 2,00m. en 4,09 x 2,00m.

Zowel vanuit de ouderslaapkamer als de keuken is de badkamer bereikbaar.

 

Geheel betegelde, keurige badkamer met inloopdouche v.v. thermostaatkraan, badkamermeubel en design radiator.

 

De servicekosten bedragen € 165,-- per maand, inclusief voorschot stookkosten.  

 

Een individuele (fietsen)berging bevindt zich op de begane grond.

 

Bouwjaar 1966 op eigen grond.

 

Oplevering in overleg.

 

NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijk-heid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Wilt u meer informatie over dit object? Bel ons op:

0180 - 46 40 47