Nieuwbouwplan Park Bolnes

 

 ALLE BOUWNUMMERS ZIJN VERKOCHT !

 

 

 

Aan de zuidzijde van de Nieuwe Maas in Ridderkerk, op korte afstand van Rotterdam, wordt Park Bolnes gerealiseerd.

Hier komen 23 eengezinswoningen die energiezuinig, comfortabel en royaal zijn. Ze bieden allemaal woonplezier, verdeeld over 3 woonlagen op eigen grond.

De eerste 13 woningen zijn met succes verkocht. Ze zijn met zorg ontworpen en worden stuk voor stuk fraai afgewerkt met de mooiste materialen en architectonische details.

Alle huizen in Park Bolnes zijn omringd met het groen van bomen, planten en struiken.

Ze liggen verspreid in drie clusters, met in het midden een grote vijver met waterlelies, vissen en eenden. Hier kunt u heerlijk wandelen of tot rust komen op één van de vele zitjes aan het water.

Groots wonen in het groen, dat is Park Bolnes.

 

www.parkbolnes.nl

 

 

Locatie

Park Bolnes ligt in de Ridderkerkse wijk Bolnes. Het is een wijk die relatief vrij ligt, omgeven door veel groen en water. Zo liggen natuur- en recreatiegebied Het Donckse Bos en de Nieuwe Maas op loopafstand. Maar ook de stadse gemakken zijn vlakbij. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum De Werf. En met de auto bent u binnen vijf minuten in het levendige winkelhart van Ridderkerk. Wilt u een dagje winkelen in de grote stad? Dan zit u binnen een mum van tijd in het centrum van Rotterdam of Dordrecht.

Of u pakt de Waterbus, die elk half uur langs vaart. Ridderkerk is een stad die alles biedt, zoals een theater, een zalencentrum en een gezellig grand café. Ook sportvoorzieningen zijn er volop, in de vorm van drie sporthallen, drie tennisparken, een wedstrijd- en recreatiebad en vier complexen voor veldsporten. Daarnaast heeft de stad een eigen bibliotheek en een ruim aanbod aan basisscholen, middelbare scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Project

Park Bolnes is ruim opgezet. Als bewoner heeft u niet alleen een tuin maar een heel park tot uw beschikking. Met rondom volop groen, een grote centrale vijver, wandelpaden, mooie doorkijkjes en speelplaatsen voor de kinderen. Door de halfronde vorm van de woonclusters heeft u gemakkelijk contact met de buren en de omgeving. Voor uw auto is er plek op uw eigen terrein of op één van de nabijgelegen parkeerplaatsen.

In Park Bolnes komen 23 eengezinswoningen die energiezuinig, comfortabel en royaal zijn. Ze bieden allemaal meer woonplezier, verdeeld over 3 woonlagen. De ontwikkeling van Park Bolnes is gestart met de verkoop van 13 vijverwoningen. Nu komen daar nog 10 parkwoningen bij. Qua woningaanbod is er in Park Bolnes dus voor ieder wat wils. Jong tot oud, gezinnen en alleenstaanden: iedereen zal zich er thuis voelen.

 

Prijslijst

Download de prijsljst »

 

 

Contact opnemen

Tel: 0180 - 46 40 47
info@atriummakelaardij.nl