Nieuwbouwproject Castagne

Prettig gelijkvloers woongenot in een groene omgeving.

Het project heeft de elegante naam “Castagne” gekregen, als verwijzing naar de locatie aan de Kastanjelaan met haar prachtige kastanjebomen.

Het duurzame ontwerp van Castagne biedt ruimte aan gelijkvloerse, drempelloze appartementen met goede buitenruimten. Er zijn aparte bergingen welke op dezelfde etage als het appartement zijn gelegen, twee moderne liften. Verder is een eigen parkeerterrein met voldoende (privé) parkeerplaatsen en een grote fietsenberging.

De energiezuinige woningen krijgen een modern, hoogwaardig opleveringsniveau. Zo zullen de appartementen worden voorzien van een luxe badkamer en toilet en een moderne strakke keuken, die van alle gemakken is voorzien.

De appartementen zijn van een kwalitatief uniek niveau, omdat in de transformatie gebruik wordt gemaakt van de bestaande kernkwaliteiten van het voormalige kantoorgebouw. Het is hierdoor mogelijk de bouwkosten beperkt te houden, wat tot uiting komt in de zeer scherpe verkoopprijzen. Hiermee kunt u zich verzekeren van een levensloopbestendig, kwalitatief hoogstaand, comfortabel maar ook zeker betaalbaar appartement.

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze volledig ingerichte modelwoning. Hier kun u met eigen ogen een goed beeld krijgen van de ruimte, de toegepaste materialen en het hoogwaardige opleveringsniveau.

Ligging:

De projectlocatie Kastanjelaan 14-16 is gelegen op de hoek van de doorgaande Populierenlaan en de Kastanjelaan. De prachtige Kastanjelaan ligt in het hart van Ridderkerk en is omzoomd door volwassen bomen. Het Reijerpark ligt op een steenworp afstand. Het 40 hectare park is opgezet als een soort arboretum, een bomentuin met veel verschillende soorten flora. Het leent zich daarom perfect voor een heerlijke wandeling of een hardloop sessie.

Naast het Reijerpark kunt u in de directe nabijheid diversen sportvoorzieningen vinden, onder meer voetbalclubs, een tennisvereniging, een korfbalvereniging en fitnesscentra. Tevens bevindt zich direct tegenover de projectlocatie het grote subtropisch zwembad “de Fakkel” met een buitenbad.

Het gezellige winkelcentrum “Winkelhart Ridderkerk” ligt op loopafstand van de projectlocatie. Hier kunt u meer dan 140 winkels, de wekelijkse markt, vele restaurantjes en allerlei jaarlijks terugkerende evenementen vinden. In de directe nabijheid van Castagne vindt u tevens een supermarkt.

Verder beschikt Gemeente Ridderkerk over verschillende basisscholen en twee grote middelbare scholen, waarvan één op loopafstand.

Dankzij de centrale ligging in het hart van Ridderkerk, zijn alle uitvalswegen snel te bereiken. U bent binnen 15 minuten al in Rotterdam en Dordrecht. Ook openbaar vervoer is een goede optie, er stoppen zelfs diverse buslijnen direct voor de deur. De Waterbus, halte De Schans, brengt u zowel naar het centrum van Rotterdam als Dordrecht. Tussentijds meert de Waterbus af in Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht en Papendrecht.

Het kantoorgebouw aan de Kastanjelaan 14-16 staat aan de vooravond van een metamorfose. Ontwikkelaar Starts BV heeft een uniek concept uitgewerkt waarin het bestaande kantoorgebouw wordt getransformeerd naar twee moderne kleinschalige appartement blokken. In totaal worden er 24 riante, comfortabele en betaalbare 3- en 4-kamer appartementen gerealiseerd.

 

Download-informatie

Download hier de prijslijst

 

 

Contact opnemen

Tel: 0180 - 46 40 47
info@atriummakelaardij.nl