Ringdijk 590

2987 VZ Ridderkerk-Bolnes


Verkocht onder voorbehoud


Vraagprijs €439.000,- k.k.

Exclusief wonen op niveau!

 

Op de 8e verdieping van het luxe appartementencomplex “het Bordes” heeft u fenomenaal uitzicht op de rivier de Nieuwe Maas en wordt wonen in een adem genoemd met genieten!

U krijgt een wauw-effect  als u de woonkamer betreedt door de aanwezige glaspui van vloer tot plafond over de gehele lengte (21 meter) van het appartement waardoor de lichtval en zonnestralen vrij spel krijgen.

Het appartementencomplex is in 2011 opgeleverd en is gunstig gesitueerd ten opzichte van het winkelcentrum de Nieuwe Werf, openbaar vervoer voorzieningen en uitvalswegen richting de A15/A16. Tevens is er op korte afstand een aanlegplaats van de Fast Ferry.

 

Indeling:

Afgesloten beveiligde centrale hal, 2 liften, etage overloop. Woningentree, hal met videofooninstallatie, zwevend toilet met handwasbakje.

Riante woonkamer met grijskleurige plavuizenvloer, hoge plafonds, elektrische openhaard en schuifpui naar balkon op het Zuidoosten. In de woonkamer kunt u van zonsopkomst tot ongeveer het tweede deel van de middag van de zon genieten. Bij hoge buitentemperaturen zorgen de elektrisch bedienbare screens voor een aangenaam woonklimaat.

Open woonkeuken met luxe uitgevoerde U-vormige keukeninstallatie (greeploos) voorzien van inductiekookplaat, recirculatiekap, koelkast, vriezer, stoomoven, combi-oven, vaatwasser en ingebouwd koffiezetapparaat. Door de aanwezigheid van veel laden is de bergruimte optimaal! De totale oppervlakte van woonkamer en keuken is 54 m2!

De 3 royale slaapkamers zijn alle voorzien van een laminaatvloer en hebben de volgende afmetingen:

Slaapkamer 1: afm. ca. 4,91 x 4,13m.

Slaapkamer 2: afm. ca. 4,21 x 2,72m.

Slaapkamer 3: afm. ca. 4,13 x 3,51m.

De aangrenzende badkamer is uitgerust met een inloopdouche, 2e toilet, bidet en wastafel met spiegel.

De ruime inpandige berging/bijkeuken biedt plaats aan de c.v.-combi-ketel (Intergas), mechanische ventilatie-unit en de wasmachine en droger. Laminaatvloer. 

Het appartement is geheel geïsoleerd en voorzien van aluminimum kozijnen met dubbele beglazing vanaf vloer tot aan plafond (energielabel A).

 

In de parkeerkelder is een privé parkeerplaats voor de auto beschikbaar, alsmede een individuele (fietsen) berging.

 

VVE bijdrage: ca. € 190,88 per maand.

 

Kortom: Een parel aan de Maas

 

Oplevering in overleg.

 

NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.  Voor de NVM-privacyverklaring verwijzen wij u naar onze website.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

 


Wilt u meer informatie over dit object? Bel ons op:

0180 - 46 40 47