Mr. Heemskerkstraat 39

2982 SG Ridderkerk-Centrum/West


Verkocht


Vraagprijs €139.500,- k.k.

Modern en instapklaar 3/4-kamer appartement op de 2e woonlaag met 2 balkons en een ruime berging in de onderbouw. Het appartement is grotendeels voorzien van laminaat (woonkamer, hal en slaapkamers) en beschikt over kunststof kozijnen en dubbel glas. De eigentijdse keuken heeft een tegelvloer en is v.v. inbouw apparatuur. Alle wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond in de woonkamer en de hal zijn voorzien van dimbare inbouwspots.

 

Indeling:

Entree, afgesloten portiek, etageoverloop met meterkast, woningentree, gang, toilet.

 

Grote doorzonwoonkamer afm. ca. 9,05 x 3,55/2,60m met laminaatvloer en een extra bergkast.

 

Keuken afm. ca. 3,29 x 1,81m. met inbouwkeukeninstallatie, voorzien van afzuigkap, keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast en beschikt over extra kastruimte en toegang tot het 2e balkon aan de achterzijde.

 

Slaapkamer 1 afm. resp. ca. 3,80 x 2,96m biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde. Slaapkamer 2 afm. 3,29 x 2,26m beschikt over extra bergruimte.

 

De badkamer is v.v. een douchecabine en een wastafel.

CV-installatie met moederhaard.

 

Ruime, eigen berging (afm. ca. 4,57 x 3,60m.) in de onderbouw, voorzien van elektriciteit.

 

Omgeving

Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum met de volgende voorzieningen: winkels, horeca, scholen, sport, openbaar vervoer en uitstekende uitvalswegen richting A15 en A16.

 

VvE-bijdrage: € 122,-- per maand (actieve VvE met een flinke reservepot).

 

Let op: eventuele starterslening van de gemeente Ridderkerk mogelijk.

 

Kom kijken!

 

Oplevering in overleg.

 

NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.  Voor de NVM-privacyverklaring verwijzen wij u naar onze website.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

 


Wilt u meer informatie over dit object? Bel ons op:

0180 - 46 40 47