Meerkoet 24

2986 XB Ridderkerk-Drievliet


Verkocht


Vraagprijs €390.000,- k.k.

Degelijke helft van royale 2/1-kap woning met inpandige garage op een mooi perceel van 290m² eigen grond.

De woning ligt rustig, op een woonerf aan de rand van de wijk Drievliet, met scholen, winkels en recreatiegebied “het Oosterpark” op korte afstand.

De woning telt maar liefst 5 slaapkamers en een heerlijke tuin op het Zuiden.

 

Indeling:

Entree, hal met fraaie hardhouten trap, toilet en meterkast.

Inpandige toegang tot de garage, afm. 6,33 x 2,90m. De garage is v.v. elektrische deur, aansluiting voor wasmachine en -droger en vlizotrap naar flinke bergzolder. Vanuit de garage is ook de achtertuin bereikbaar.

 

Mooie, L-vormige woonkamer, afm. ca. 9,44 x 6,52/4,11m. met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming, open haard met oud-Engelse marmeren schouw en schuifpui naar het zonneterras.

 

Open keuken, afm. ca. 3,50 x 3,25m. met hoekkeukeninstallatie v.v. afzuigkap, inductie kookplaat, koelkast, vriezer, combi magnetron, vaatwasmachine en close-in-boiler.

 

1e verdieping:

Overloop.

Slaapkamer 1, afm. 4,10 x 4,01m. met heerlijk balkon op het Zuiden.

Slaapkamer 2, afm. 4,29 x 2,99m. met grote bergkast.

Slaapkamer 3, afm. 3,40 x 2,99m.

                  

Geheel betegelde badkamer, afm. 2,40 x 2,25m. met whirlpool, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet. Uitgevoerd in zachte naturel kleuren met Villeroy & Boch sanitair.

 

2e verdieping:

Overloop met deur naar balkon aan de voorzijde.

Slaapkamer 4, afm. 4,78 x 1,93/1,54m. met 2 dakkapellen.

Slaapkamer 5, afm. 3,15 x 2,96m. met dakkapel.

 

Bergruimte met gloednieuwe cv-ketel (Intergas combi maart 2018)

 

Hardhouten kozijnen en dubbel glas.

 

Bouwjaar 1978.

 

Oplevering in overleg.

 

NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.  Voor de NVM-privacyverklaring verwijzen wij u naar onze website.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

 


Wilt u meer informatie over dit object? Bel ons op:

0180 - 46 40 47