Tarbot 23

2986 VA Ridderkerk-Drievliet


Verkocht onder voorbehoud


Vraagprijs €250.000,- k.k.

Bent u ook direct verkocht na het bezichtigen van deze volwaardige, perfect onderhouden en moderne eengezinswoning?

Deze mooie tussenwoning is bijzonder rustig en kindvriendelijk gelegen op loopafstand van het Oosterpark en is uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen!

De achtertuin is zonnig gesitueerd op het Oosten met een grote stenen berging en doodlopend achterpad. Een extra houten tuinhuis completeert het geheel.

Bouwjaar 1989. 125m² eigen grond.

 

Indeling:

Entree, ruime hal met praktische berg-/trapkast en meterkast.

 

Gezellige woonkamer, afm. ca. 8,40 x 3,63/2,91m. met lichtkleurige plavuizenvloer en screens aan de buitenzijde.

 

Half open keuken, afm. ca. 3,02 x 2,14m. met L-vormige keukeninstallatie voorzien van afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, oven, vaatwasser (2014), koelkast/vriezer (2017), apothekerskast, carrouselkast en close-in boiler. De plavuizenvloer van de woonkamer is doorgelegd naar de keuken. Vanuit de keuken is de verzorgde achtertuin bereikbaar.

 

Vernieuwd, luxe uitgevoerd zwevend toilet (2014) met handwasbakje.

 

Vaste hardhouten trap naar 1e verdieping waarop:

Overloop, 3 slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met schuifkastenwand, afm. resp. 4,05 x 3,00m.,  4,26 x 2,42m. en 3,27 x 2,62m. alle met rolluiken (handmatig en elektrisch bedienbaar).

 

Fraai uitgevoerde badkamer (2014) met inloopdouche,  2e  zwevend toilet, wastafelmeubel, designradiator en verlaagd plafond met inbouwspots. Rolluik.

 

Vaste trap naar de 2e verdieping met open zolderruimte thans in gebruik als hobbyruimte met 2 grote Velux dakramen waardoor de lichtval optimaal is. Tevens opstelplaats voor wasmachine, droger en cv-ketel. Veel bergruimte!

 

De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas (met uitzondering van het bovenlichtje in de keuken). Dak-, muur- en vloerisolatie.

 

Oplevering in overleg (ca. september 2018).

 

NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.  Voor de NVM-privacyverklaring verwijzen wij u naar onze website.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

 


Wilt u meer informatie over dit object? Bel ons op:

0180 - 46 40 47