Henegouwsestraat 31

2983 TA Ridderkerk-Slikkerveer


Verkocht


Vraagprijs €139.500,- k.k.

Leuke maisonnette op de 1e en 2e verdieping met 3 slaapkamers en moderne keuken en badkamer.

Rustige ligging in straat met éénrichtingsverkeer, maar ook op loopafstand van scholen, kerken, openbaar vervoer en winkelplein “Dillenburgplein”.

Kinderen kunnen heerlijk spelen in de gezamenlijke binnentuin.

 

Indeling:

Entree, tochtportaal, gang met toilet en meterkast.

 

Gezellige woonkamer, afm. ca. 5,02 x 4,10m. met grindvloer en kunststof openslaande deuren naar klein balkon met late middagzon.

 

Royale (woon)keuken, afm. ca. 3,75 x 2,80/2,00m. met moderne inbouwkeuken v.v. afzuigkap, gaskookplaat, elektrische oven, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine. Grindvloer.

 

Verdieping:

Overloop

Slaapkamer 1, afm. 4,08/3,09 x 3,73m.

Slaapkamer 2, afm. 3,94 x 2,00m.

Slaapkamer 3, afm. 3,94 x 2,00m.

Alle kamers zijn v.v. een gietvloer.

 

De moderne badkamer v.v. is v.v. douchecabine en wastafel.

Aansluiting voor de wasmachine en de cv-ketel (Remeha 2011).

 

Gedeeltelijk v.v. dubbel glas.

Bijdrage VvE: € 67,50 per maand

Eigen berging op de begane grond.

 

Bouwjaar 1957.

 

Oplevering in overleg.

 

NEN2580

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.  Voor de NVM-privacyverklaring verwijzen wij u naar onze website.

 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.


Wilt u meer informatie over dit object? Bel ons op:

0180 - 46 40 47