Mijn favorieten

AankoopbegeleidingWij kunnen u begeleiden bij de aankoop van een object dat via een ander makelaarskantoor, een andere bemiddelaar of particulier wordt aangeboden.

Wij werken als aankoopmakelaar op basis
van no-cure no-pay.Onze werkwijze als aankoopmakelaar:

Stap 1. Vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek

In dit gesprek worden de volgende aspecten belicht: reële prijs ten opzichte van de vraagprijs, bouwkundige staat, courantheid, ligging, erf-dienstbaarheden, geschiktheid, etc. Afhankelijk van het advies kunnen wij vervolgens tot onderhandeling overgaan.

Stap 2. Onderhandelingen met de verkopende partij

Wij gaan in onderhandeling met de verkopende partij om ervoor te zorgen dat u met de best mogelijke prijs en voorwaarden het object kunt aankopen.

Stap 3. Toetsing van de koopovereenkomst en ondertekening

Na aankoop toetsen wij de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst op juistheid en op de door ons voor u gemaakte afspraken.

Stap 4. Laatste inspectie van de woning en notaris overdracht

Op de dag van de overdracht inspecteren wij met u de woning of deze wordt geleverd in de staat waarin u het object heeft gekocht. Ook controleren wij de door de notaris opgestelde stukken.

DEELDIENSTEN

Ook voor “deeldiensten“ kunt u bij ons terecht. U moet hierbij denken aan een situatie waarin u bijvoorbeeld het huis van familie of vrienden wenst aan te kopen. Tegen een interessant tarief kunnen wij de koopovereenkomst opstellen en u daarna begeleiden in het vervolgtraject. Heeft u belangstelling voor of vragen over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact op met ons kantoor!

Ons telefoonnummer is: 0180-464047. Wij zijn u graag van dienst!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring